Historie

Capri ijssalon : Italiaanse nostalgie in hartje Rotterdam
Capri is niet meer weg te denken uit de Rotterdamse Karel Doormanstraat. Menig ijsliefhebber uit Rotterdam, maar ook van ver buiten de stad, weet Capri al sinds de opening in 1957 te vinden.

Capri werd opgericht door een Italiaan. Vanaf het begin werd er ambachtelijk, vers ijs verkocht. Binnen enkele jaren was Capri een begrip in de regio. Zin in een ijsje? Op naar de Karel Doormanstraat!

Ook vandaag de dag zwaait er bij Capri een Italiaan met de scepter, de derde generatie alweer. Met minstens evenveel passie! Nog steeds gaan jong en oud naar Capri voor puur Italiaans ijs.

Vers
Italiaans ijs!

Capri ijssalon: een begrip voor ijsliefhebbers uit Rotterdam en omstreken. Iedere dag bereiden wij vers, ambachtelijk ijs dat geheel is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Vertrouwde soorten zoals aardbei, stracciatella en banaan, maar ook unieke Capri-smaken, zoals Capriccio en Mandorlato.

Bij Capri ijssalon bereiden we het ijs met passie. En dat proef je. Veel ingrediënten maken we zelf, zoals de cake, de likeuren en de sauzen. Zelfs het branden en suikeren van de noten nemen we voor eigen rekening. Kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen komen onze ijskeuken niet in!
Zittend in onze salon of op het terras, geniet je van vers, ambachtelijk ijs. In een hoorntje, een bekertje of in een ijscoupe. Meer dan 25 overheerlijke coupes staan op de kaart. Speciale wensen? In ons ijsparadijs is alles mogelijk.

Bij Capri kun je ook terecht voor een lekkere espresso, cappuccino of een verfrissende frappé (italiaanse milkshake). Bovendien creëren wij iedere gewenste ijstaart of typisch Italiaanse caketaart.
Zittend in onze salon of op het terras, geniet je van vers, ambachtelijk ijs. In een hoornjte, een bekerjte of in een ijscoupe. Meer dan 4à 40 overheerlijke coupes staan op de kaart. Speciale wensen? In ons ijsparadijs il alles mogelijk.

Bij Capri kun je ook terecht voor een lekkere espresso, cappuccino of een verfrissende frappé (italiaanse milkshake). Bovendien creëren wij iedere gewenste isjtaart of typisch Italiaanse caketaart.
Instagram
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon